Vår berättelse

Det är ingen slump att vi kan det vi gör. Swedteam bildades 1919 och är i grunden ett familjeföretag som i generationer har samlat på sig kunskap och erfarenhet kring jakt. Gemensamt för alla dessa generationer är vårt stora intresse för jakt, som delas inte minst av vår VD Robin Segerqvist. Senaste generationsskiftet innebar att Robin tog efter sin far Ulf. Robin har under en längre tid varit en del av företaget Swedteam och blev därför en naturlig efterträdare. I sin roll förenar han sitt stora intresse för jakt och friluftsliv med sin gedigna erfarenhet av ledarskap och försäljning.

För att kunna erbjuda kläder av högsta kvalitet arbetar vi tillsammans med jägare. Vi testar, utvecklar och testar igen tills att produkterna är hundraprocentiga. Vårt mål är att hela tiden utvecklas och hitta nya vägar. I vår utvecklingsgrupp ingår kvinnliga och manliga jägare med stor jakterfarenhet och med höga krav på sin utrustning.

Vi lyssnar också på dig som jägare för att få en bild av vad som efterfrågas. Vilka egenskaper, färger eller tekniska lösningar fattas? Vi finns för dig som är jägare och arbetar ständigt för att kunna möta dina önskemål.

Swedteam finns i dag i länder över hela Europa. Vi fortsätter hela tiden att utveckla våra produkter och samla på oss mer kunskap. Vi ger dig inte bara den rätta utrustningen, utan tipsar också om hur du använder och sköter den på rätt sätt.