Vår berättelse

Swedteam grundades i Länghem i Västra Götaland år 1919. Över 100 år senare kan vi stolt säga att vi fortfarande ligger kvar på samma plats – och fortfarande arbetar efter samma filosofi. Här vårdar vi våra kunders älskade gamla plagg och tar samtidigt fram nya, innovativa och slitstarka material. Här förenar vi gammalt och nytt.

Swedteam är i grunden ett familjeföretag som i generationer har samlat på sig kunskap och erfarenhet kring jakt. Gemensamt för alla dessa generationer är vårt intresse för jakt, som delas inte minst av vår ägare Robin Segerqvist. Senaste generationsskiftet innebar att Robin tog efter sin far Ulf. Robin har under en längre tid varit en del av företaget Swedteam och blev därför en naturlig efterträdare.

För att kunna erbjuda kläder av högsta kvalitet arbetar vi tillsammans med jägare. Vi testar, utvecklar och testar igen tills att produkterna är hundraprocentiga. Vårt mål är att hela tiden utvecklas och hitta nya vägar. I vår utvecklingsgrupp ingår kvinnliga och manliga jägare med stor jakterfarenhet och med höga krav på sin utrustning.

Vi lyssnar också på dig som jägare för att få en bild av vad som efterfrågas. Vilka egenskaper, färger eller tekniska lösningar fattas? Vi finns för dig som är jägare och arbetar ständigt för att kunna möta dina önskemål.

Swedteam finns i dag i länder över hela Europa. Vi fortsätter hela tiden att utveckla våra produkter och samla på oss mer kunskap. Vi ger dig inte bara den rätta utrustningen, utan tipsar också om hur du använder och sköter den på rätt sätt.